Acești termeni și condiții de utilizare sunt aplicabili site-ului www.decoratiuni-florale.ro. Vizitarea sau folosirea (cumpărarea produselor) acestui site, implică acceptarea acestor termeni și condiții.

ACCESUL LA SITE

VACARU GABRIEL PFA  garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal, pe acest site și nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei  VACARU GABRIEL PFA fără acordul scris prealabil al acesteia.

De asemenea, este important de știut că pe acest website prețurile includ TVA.

Orice persoană fizică sau juridică care accesează acest Site (denumită în continuare Cumpărător) confirma că a citit și acceptat acești termeni și condiții în totalitate. În cazul în care nu acceptați termenii și condițiile prezentate, vă rugăm să nu mai utilizați acest site. Dreptul de proprietate asupra acestuia revine VACARU GABRIEL PFA persoana juridică română având următoarele date de identificare: Cod Unic de Identificare:  27153847  Registrul Comerțului:  F40/3938/2010. VACARU GABRIEL PFA  își rezervă dreptul de a schimba, de a corecta, de a modifica, de a adăuga și/sau retrage în parte sau în întregime Termenii și condițiile. Cea mai recenta versiune a Termenilor și Condițiilor poate fi citită oricând folosind legătura „Termeni și condiții” din josul paginilor site-ului.

CONFIDENŢIALITATE

VACARU GABRIEL PFA  poate deține informații despre dumneavoastră, pe care le-ați oferit (de exemplu printr-o cerere sau printr-un formular de înregistrare, contract etc.). Aceste informații pot include, printre altele, numele, adresa, numere de telefon, informații despre modul în care folosiți serviciile și produsele noastre.)

  1. În ce fel poate utiliza VACARU GABRIEL PFA   aceste informații personale? Informațiile despre dvs. pot fi folosite de noi doar în scopuri asociate comercializării serviciilor și produselor de pe siteul www.decoratiuni-florale.ro, cum ar fi:
  2. a) procesarea comenzilor sau cererilor dumneavoastră;
  3. b) oferirea de produse și/sau servicii către dumneavoastră;
  4. c) soluționarea cererilor, întrebărilor sau a reclamațiilor făcute de către dumneavoastră;
  5. d) contactarea dumneavoastră (inclusiv prin posta, email, fax, mesaje text, pager sau telefon) în legătura cu oferte de produse și servicii ale www.decoratiuni-florale.ro sau în legătura cu produse și servicii care credem că ar putea fi de interes ca în cazul unor promoții, oferte speciale, etc. (în afară de cazul în care ați făcut o cerere privind aceasta activitate).

INFORMAȚII PERSONALE

Sunteți de acord ca furnizarea serviciilor sau produselor va începe imediat după îndeplinirea tuturor formalităților de înregistrare cerute. Informațiile furnizate trebuie să fie corecte. Optând pentru înregistrare, vă obligați să ne furnizați corect numele, adresa și alte informații utile. Prin accesarea contului și utilizarea parolei personale sunteți responsabil pentru toate acțiunile care decurg din folosirea acestora. VACARU GABRIEL PFA  nu poate fi făcută responsabilă pentru erorile survenite în urma neglijentei utilizatorului privind securitatea și confidențialitatea contului și parolei sale.

SECURITATEA DATELOR PERSONALE

Datele dumneavoastră personale vor putea fi utilizate de către VACARU GABRIEL PFA  pentru confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail, poștă sau alte mijloace de comunicare despre acțiunile ulterioare, realizarea de rapoarte statistice etc. Datele dumneavoastră personale vor putea fi transmise autorităților în drept cu scopul verificării tranzacțiilor comerciale sau altor autorități în drept pentru efectuarea oricăror verificări justificate în baza legii. Datele furnizate de către clienți sunt strict confidențiale.VACARU GABRIEL PFA   se angajează în fața clienților săi să nu furnizeze aceste date unor terțe persoane sau companii și să le utilizeze strict pentru uzul relației de afaceri dintre client și VACARU GABRIEL PFA .

Acest site folosește măsuri de securitate împotriva pierderii, alterării sau folosirii greșite a informațiilor care se afla în controlul nostru. VACARU GABRIEL PFA  se obligă să respecte drepturile dumneavoastră conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastră trimisă la adresa contact@decoratiuni-florale.ro, se obliga: sa rectifice, actualizeze, blocheze, șteargă sau transforme în date anonime, în mod gratuit, datele a căror prelucrare nu este conformă dispozițiilor Legii nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date; să înceteze prelucrarea datelor dumneavoastră personale.

VACARU GABRIEL PFA  certifică faptul că va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comerțul electronic, precum a Ordonanței nr. 130/2000 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanta cu modificările ulterioare. Printre aceste drepturi se numără (enumerarea neavând un caracter limitativ):

  1. dreptul de a cere de la VACARU GABRIEL PFA  să vă confirme dacă prelucrează sau nu datele dumneavoastră personale, în mod gratuit pentru o solicitare pe an;
  2. dreptul de a cere de la VACARU GABRIEL PFA  să rectifice, actualizeze, blocheze sau șterge, în mod gratuit, acele date furnizate a căror prelucrare nu este conforma dispozițiilor Legii nr. 677/2001;
  3. dreptul de a cere VACARU GABRIEL PFA  să înceteze, în mod gratuit, prelucrarea datelor sale personale;

ORICE ÎNCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONȚINUTUL SITE-ULUI www.decoratiuni-florale.ro SAU DE A AFECTA PERFORMANȚELE SERVERULUI PE CARE RULEAZĂ SITE-UL www.decoratiuni-florale.ro, VA FI CONSIDERATĂ O TENTATIVĂ DE FRAUDARE A SITE-ULUI ȘI VA PUNE ÎN MIȘCARE CERCETAREA PENALĂ ÎMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) ÎNCERCAT ACEST FAPT.

DREPTURI DE AUTOR

Întregul conținut al site-ului www.decoratiuni-florale.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe și alte date – este proprietatea  VACARU GABRIEL PFA  . și a furnizorilor săi și este aparat de legea pentru protecția drepturilor de autor și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul a VACARU GABRIEL PFA  a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare. Pentru orice probleme legate de proprietatea intelectuală vă rugăm să ne contactați pe adresa de email contact@decoratiuni-florale.ro.

LICENȚA DE ACCES PE SITE

VACARU GABRIEL PFA oferă o licență limitată pentru a accesa în interes personal site-ul decoratiuni-florale.ro, dar interzice transferarea datelor de pe site (altele decât datele de tip cache), sau modificarea acestora exceptând situațiile în care VACARU GABRIEL PFA își declara acordul scris privitor la cele de mai sus. Site-ul decoratiuni-florale.ro și nicio parte componentă a acestuia nu poate face obiectul reproducerii, duplicării, copierii, vânzării sau exploatării în orice scop comercial fără consimțământul scris al VACARU GABRIEL PFA

CONDIȚII LEGALE

Site-ul decoratiuni-florale.ro funcționează conform tuturor prevederilor legale ale Statului Roman.

LITIGII

Orice litigiu apărut în legătură cu utilizarea serviciilor și produselor va fi rezolvat pe cale amiabilă. În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instantelor de judecată romane. Fiind de acord cu aceste Termene și Condiții, clientul își asumă în totalitate aceste riscuri.

DISPOZIȚII FINALE

Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau invalidă, indiferent de cauză, această clauză nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. O dată cu cumpărarea și lansarea comenzii, clientul accepta fără obiecțiuni condițiile și termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeași cu un contract valabil încheiat